Stránky

úterý 18. srpna 2015

Svěží Joker Cider vám vykouzlí úsměv na tváři

Poté, co jsme s Lou založily tenhle blog, se začaly dít různé věci. Nejprve jsme vyhrály soutěž s Kingswoodem, o čemž si můžete přečíst v jednom z našich prvních příspěvků, a pak se stalo to, že nás oslovili kluci, kteří stojí za ciderem, který jen tak nepotkáte v regálech svého nejbližšího supermarketu. Byli to kluci, kteří se rozhodli, že v Čechách (a na Moravě i ve Slezsku) by chtěli trochu víc rozšířit ciderovou kulturu, a tak dali hlavy dohromady a vymysleli Joker Cider



O Jokeru jsme slyšely již od našich kamarádů, kteří pořádají zážitkový festival Just Life. Tam měl totiž Joker stánek a návštěvníci (mezi kterými jsme tedy letos bohužel nebyly) měli možnost se v parnu osvěžit perlivou jablkovo-hruškovou "šťávou". A proto když jsme dostaly pozvánku (za což moc děkujeme) na akci v Praze, která se kolem Jokeru točí, bylo nám jasný, že tam musíme jít.

Sešly jsme se s Lou na metru v Holešovicích a vyrazily směr Výstaviště. Když jsme dorazily do dvora, ve kterém Boulder Bar sídlí, přivítala nás veselá a družná atmosféra. Někdo se bavil se ciderem u stolu, někdo ještě visel na stěně navzdory neskutečnýmu horku. Vydaly jsme se na bar, abychom konečně tu dobrotu ochutnaly. Vevnitř jsme dostaly dobrou facku od ještě většího vedra, než které panovalo venku. Vystály jsme frontu a rychle mazaly ven na zahrádku, přestože bychom nejraději zůstaly vevnitř a zatančily si na ty sladký tóny, který DJ pouštěl.



A jak nám tedy Joker Cider chutnal? 

Moc. Jabka s hruškama hrály minisymfonii na jazyku a nekazilo jim to ani přílišný množství cukru. Joker je výborná a osvěžující záležitost, které můžete vypít i víc, jelikož vám druhý den nebude třeštit hlava, ani si neuženete cukrovku.


Pokud na něj někdy narazíte, určitě ho vyzkoušejte. Stojí to za to!

A jestli si říkáte, že nevíte, kde ho sehnat, máme pro vás tip. Ve čtvrtek si zajděte na koncert kapely DVA v Café Neustadt. Joker tam pro vás postaví stánek, a budete si ho tak za poslechu "neexistujících tónů" moci vychutnat. A nebo kdykoliv poté, Joker by se měl stát v Neustadtu součástí stálé nabídky.


Co říkáte na Jokera vy? Chutnal vám? Nebo se nemůžete dočkat, až ho ochutnáte, a zajdete na něj hned ve čtvrtek?

Žádné komentáře:

Okomentovat